Walne zebranie członków klubu 2010

27.11.2010

Siedlce, Borki Siedleckie

W sobotę 27 listopada w oddziale PTTK „Podlasie” w Siedlcach odbyło się coroczne walne zebranie członków Siedleckiego Klubu Turystyki Rowerowej „Doktorek”.
Na spotkaniu podsumowano mijający rok, przedstawiono sprawozdanie skarbnika i komandorów wycieczek umieszczonych w kalendarzu imprez.
W tym roku czekała nas kolejna zmiana we władzach klubu. Nasz dotychczasowy prezes Wojciech Ziółkowski objął niedawno funkcję prezesa oddziału PTTK w Siedlcach i zgodnie z regulaminem PTTK nie mógł dalej pełnić jednocześnie obu tych funkcji. Po długich negocjacjach i głosowaniu zdecydowano, że skład Zarządu nie zmieni się, a kol. Wojtka zastąpi na stanowisku prezesa jego dotychczasowy zastępca kol. Mariusz Kozaczuk.
Uczestnicy zebrania byli zgodni, że nowym wiceprezesem powinien z kolei zostać Patryk Kamiński.
W kolejnej części spotkania przyjęto poprawki do statutu oraz określono kierunki działania klubu. Wiele czasu poświęciliśmy na przygotowanie kalendarza imprez na 2011 rok.
Pod tym względem nadchodzący sezon przedstawia się bardzo ciekawie. Ilość rajdów i wycieczek oraz ich różnorodność pozwala każdemu znaleźć dla siebie coś interesującego.
Mamy nadzieje, że przyszłoroczna oferta wspólnego spędzania wolnego czasu na rowerze sprawi, że przyłączy się do nas jeszcze większa liczba osób.
Po zebraniu uczestnicy udali się do miejscowości Borki Siedleckie, gdzie zarząd klubu zorganizował zabawę do białego rana …